Collateral stress

Jag vet inte om begreppet ännu finns myntat av fackmänniskor inom området. Om inte, borde det övervägas. En form av stress jag anser orsakas av redan stressade personer, som verkar ha svårt för oss som fortfarande kan ta vardagen med ro.

På köpet kommer även...

Av någon anledning finns det alltid personer i tillvaron, som i olika situationer försöker pådyvla lugnare individer ett mått av den egna hispiga stressen. Liksom automatiskt smitta av den, eller bara sprida den vidare av samma orsaker som den uppkom hos dem själva i första rummet? ”-Du vet väl att det skall vara klart till…”, ”-Det finns tre serviceärenden som väntar på att…”.

Om vi lugnare människor inte orsakar er stressade någon form av svårigheter, annat än det förmodade obehaget att vi till skillnad från er kan komma till ro, lämna oss i fred. Eller ännu bättre, observera vårt beteende och dra kanske lite livsuppehållande lärdom?

Jag önskar alla drönare i landet en trevlig, avkopplande långhelg.

Cheers

Archibald

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s