Mailväxling

I några tidigare inlägg har jag avhandlat min syn på telefonsäljning och liknande företeelser. Senast lite om ett resonemang kring tjänster och gentjänster etc. Vidare har jag smått följt upp en annan telefonrelation nedan. Den ser nu ut att vara över:

– – –

Mailkonversation inledd 20100423:

Kära personal på svensk direktreklam

För att antal år sedan kontaktade ni mig, och frågade om jag och min familj ville hjälpa er. Ni skulle ringa oss en gång i veckan och dubbelkolla att veckans reklam delats ut i ordning i vårt område. Som kompensation för denna tjänst skulle vi får två, eller kanske var det tre trisslotter.

Gör din plikt, annars bussar vi drönaren på dig!

Jag gissar att detta var någon gång 2005?

Ni har nu troget ringt denna en gång i veckan, ibland två, sedan dess. Mitt i middagen, eller under söndagkvällar när jag nattat barn. Jag gissar att vi bidragit till att sätta skräck i någon stackars slarvig underbetald reklamutdelare vid ett antal tillfällen.

Om man gissar att ni ringt ca 50 gånger per år sedan våren 2005, har det grovt räknat nu blivit nästan 250 gånger.

Jag känner att det nu är på tiden att vi återigen får någon form av ersättning, exempelvis några trisslotter, som tack för besväret. Eller kanske rent av en avslappnande resa till Bahamas?

Med vänliga hälsningar, och hopp om ett fortsatt givande samarbete…

– – –

SDR har inte svarat på mitt mail, men inte heller ringt mig sedan dess. Troligtvis samlar de pengar till den kompenserande semestervistelsen.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mailväxling

  1. Mikael skriver:

    Helt rätt gjort. Utan konfrontation sker inga framsteg. Har de ett uns moral kvar i kroppen ger de dig först en resa till Bahamas, där du sedan får skrapa trisslotter dagarna i ända, i två veckor. Mindre borde icke förväntas!

  2. David B skriver:

    Är själv med i en internetpanel där man kan få trisslotter. De senaste tre gångerna så har jag inte fått några trisslotter. Kan ju blivit stulna hos posten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s