Bli drönarlik med din vårstil

För en tid sedan visade jag ett par nyligen införskaffade solglasögon. Många hörde av sig med frågor om dem. Nu kan du vinna ett eget par. Glasögonen är troligtvis tillverkade av någon stackars underbetald träl långt österut. Eventuellt kommer de inte att bestå mycket längre än din Martini håller sig aptitligt sval en solig sommardag, eller längre än det tar att sätta sig på dem som effekt av samma Martini. Dock sitter de som en smäck.

Vårens ljusdämpare

Vad skall du då göra för att vinna dessa solglasögon? Enkelt. Maila in ett fotografi där du visar upp din vårstil. I utslagssituationer kan en välformulerad tillhörande text vara till er fördel.

Som enväldig domare delar jag ut priset om/när ett vinnande bidrag kunnat utses. Dock tidigast inom två veckor från och med idag. Jag förbehåller mig även rätten att publicera det eventuella vinnande bidraget, och andra inskickade bilder, om andan faller på. Sänd ditt bidrag till: dandy.springspecs@gmail.com och prova lyckan.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s