Stickad kavaj #2

Aningen för kort, och slutsåld.

Nära, men ändå så långt ifrån. Letandet efter en stickad herrkavaj fortsätter. De hittills mest överensstämmande exemplaren av det jag söker enligt föregående inlägg, hittade jag hos Topman. Den marinblå modellen på den första lilla bilden verkade dock aningen för kort.

Den svarta varianten på den andra bilden var just, svart. Inte den färg jag behöver, samt att kragen var något för smal och hela modellen andades mer kofta än snittet på den för korta marinblå varianten. Avslutningsvis har Topman en väldigt snygg clubmasterinspirerad glasögonbåge i sitt sortiment.

Svart modell, som i mitt tycke mer ger känslan av en kofta

Snygg clubmasterinspirerad båge

Avslutningsvis kan jag idag rekommendera T.M Lewins virkade sidenslipsar. Bra bredd och form på slipsen ger en lagom fyllig knut, som dessutom håller sig på plats och inte glider upp.

Svart virkad siden, från T.M Lewin

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stickad kavaj #2

  1. David skriver:

    Det är ju också rea (igen) på TM Lewins slipsar.

  2. garderners delight skriver:

    Jag undrar om du inte skulle ha glädje av att gå in på Hansen&Jacobs hemsida och deras online-butik. De sålde stickade kavajer tidigare.

  3. Lars skriver:

    Trots det bitvis aggressiva motståndet bland kommentarer på denna sida så känner jag mig nödd och tvungen att informera om att Filippa K har en stickad ullkavaj/kofta i vårens kollektion. Införskaffande en och passformen är väldigt lik deras kavajer men med lite rejälare slag, de är dock fortatt smalare än standard. Den liknar den övre bilden i modell men i marinblått utförande och mer robust vilket ökar känslan av stickad kavaj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s