Fynda skjortor från Borrelli till våren

Då dagarna raskt blir ljusare och varmare, och tillvaron alltmer snöfri, börjar tankarna kretsa kring vår och sommarkläder. För egen del är siktet inställt på ljusare kostymer i grå och beiga toner. En beige variant i linne ligger högt upp på inköpslistan.

Vidare snubblade jag över några trevliga skjortor från Borrelli i webbutiken Clothes Horese’s clearance-sektion. Skjortor som jag känner skulle passa bra till ovan nämnda kostymplaner. Om jag har tolkat en notering i websitens startvy rätt, kan du även dra av ytterligare 35% från reapriset med rabattkoden: ”clearout”.

Jag har ännu inte upplevt Borrellis skjortor, men är våldsamt nyfiken på att prova dem. Nedanstående erbjudanden känns som en vettig inkörsport. Det hela känns dock något vanskligt då det inte nämns något om de aktuella moddelernas snitt eller mått utöver krage och ärm. Någon med erfarenhet av Borrelli som kan ge värdefulla kompletterande upplysningar?

Säljs i storlek M

Tillgänglig i något fler storlekar

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fynda skjortor från Borrelli till våren

  1. Wiktor Rosett skriver:

    Har aldrig ägt, och kommer troligtvis aldrig att äga, en Borelliskjorta, så det överlämnar jag till någon annan.

    Men angående de 35% extra procenten rea, antar jag att de är plaggen som ligger under ”Clearance”-sektionen. Även om alla plagg är rejält nedsatta ligger inte alla plagg under Clearance.

  2. Björn skriver:

    Jag skulle rekomendera Shop The Finest, där finns skjortor från Borrelli, Barba och Finamore till ett mycket bra pris. Där finns det också mått på skjortorna som gör det lättare att få en uppfattning om hur de sitter och så vidare.
    Skickas från USA men de två gångerna jag har köpt därifrån hade de skickat det som en present så man slapp betala skatt och sånt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s