Jag faller för grupptrycket

I takt med att bloggen ökat båda i läsarantal och i antalet skribenter har jag beslutat att falla för grupptrycket. Om alla andra skribenter ska låta sig representeras av sina mer eller mindre lika motsvarigheter i Wodehouse böcker kan ju inte jag stå vid sidan om med ett minimalistiskt och stilbrytande namn. I ett slag för stilrenhet ändrar jag därför mitt smeknamn till den Wodehouse-karaktär jag, av skäl jag inte tänker avslöja, inte kan låta bli att identifiera mig med Gussie Fink-Nottle.

R.I.P. Nathaniel
2008/06/22-2009/01/25

Det här inlägget postades i Stil. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s