På tal om trender

Fi

Fi

Finns det alltid skäl att besinna sig och inse vilken liten värld man lever i. Även om klassisk herrstil är trenden i Sveriges fyra största städer ser det radikalt annorlunda ut på andra håll. Det blev jag varse när jag besökt Sveriges sjunde största stad under mellandagarna. Där var det helt andra modenormer som rådde.

Trots att det var mellandagsrea var stadens, nämnvärt välsorterade, herrekiperingar skrämmande tomma och inne på de lokala filialerna av Brothers och MQ såg det ut som en vanlig arbetsdag. Inne på det lokala HM var det visserligen lite trängsel vid kassorna (även om det mest var unga tjejer) men så saknade också butiken en sektion för klassiska herrkläder.

Vart var då de unga männen och shoppade kanske ni frågar er själva?
Jo, hos WESC och Carlings. Redan på morgonen stod de och köade för att komma in på en av Sverige två (!) WESC Concept Stores . Genom skyltfönstret kunde man se att folk stod packade som sillar kring klädeshyllorna. För att komma in på någon av stadens tre (!) Carlingsbutiker behövde man visserligen inte köa men inne i butikerna fanns det inte mycket till sväng- och andningsutrymme.

Värt att ha i tankarna nästa gång man tycker det är mycket folk på NK-rean eller hos Rose och Born.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s