Kyla och torr hy

Den senaste veckan har ineburit en ganska kall och topp väderlek, vilket i viss mån inneburit torr hy och behov av extra fukt. Samtidigt som huden producerar extra fett för att balansera rådande förhållanden.

Bra för ansiktet

Personligen känner jag att det är synd att betala extra pengar för hudvårdsprodukter för att förpackningen är grå, och beprydd med texten ”Homme”, eller ”For men”. Dessa kanske ser trevligare ut i badrumsskåpet, men är det funktionen man vill åt fungerar många produkter tänkta för kvinnor förträffligt, till ibland halva priset.

Ett exempel på en produkt jag nyligen provat, och använder just nu är ”Control Shine” från Nivea. Hittas för 49:- på Åhléns. Den medför sannolikt risken för en och annan fjoll-gliring från grabbgänget. Tycker du dock att det är mindre smickrande med ett torrt och blankt ansikte är den värd att prova.

Cheers

/Archibald

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kyla och torr hy

  1. Ziss skriver:

    Jag trodde att ”homme” helt enkelt var franska för ”en tjuga dyrare”. Man lär sig något nytt varje dag.

  2. Stilton skriver:

    Ett annat problem är ju att kvinnoprodukter är otroligt mycket mer parfymerade. Tycker nog att man bör akta sig för dem, generellt. Mycket på grund av lukten. Jag föreslår att alla tar sig en titt på Apotekets utbud, eller i inlägget som tidigare behandlat ämnet:

    https://thedronesclub.wordpress.com/2009/01/16/vad-ett-valforsett-badrumsskap-bor-innehalla/

    /Stilton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s