Drönare i Afrika: Gentlemen of Bacongo

Kongo må i många avseenden vara en ogästvänlig plats. Råkar man hamna där, finns det dock drönare på plats att ansluta sig till. En av våra besökare tipsade om ”Le Sapeurs”, Gentlemen of Bakongo. Jag kan inte annat än fascineras av de vågade färgkombinationerna och sammansättningarna av plagg.

Mycket av det som finns att se skulle nog vara mer eller mindre omöjligt att komma undan med i en svensk vardag, men nog finns det en hel del inspiration och kombinationstänk att plocka väl valda delar av. Fotografen Daniele Tamagni (vars fotobok om Le Sapeurs finns att köpa här) visar på sin websida en slideshow väl värd ett besök.

Gentlemen of Bakongo

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s