Etons första svenska webshop

Idag onsdagen den 25e november slås portarna upp för sveriges första webbaserade Etonbutik. Bakom initiativet står en Lundbaserad butik som tidigare sålt Etons skjortor över disk. Etonstorelund.com kommer från start att erbjuda alla Etons Classictyger (businesstyger om man så vill) i samtliga passformer, Slim Fit, Contemporary Fit, Classic Fit och med extra long sleeve.

Ny kanal för trogna Etonkunder

Man rapporterar att då butiken öppnar i en månad som november, har vissa säsongsfärger tyvärr redan sålt slut hos Eton. Sortimentet uppges dock öka markant från och med vårens leveranser med start i december. För ordrar på 1 skjorta eller flera erbjuds kunden välja fraktfritt leveransalternativ inom Sverige. Eftersom Etons kunder ofta återfinns på kontor runt om i landet erbjuds också leverans direkt till arbetsplatsen.
”- Många är stamkunder som alltid köper samma passform och för dem är det en service att kunna få favoritskjortorna hem till dörren eller till kontoret”, säger Anders Selin som representant för butiken.

Butiken lanserar också en kundklubb där medlemmarna får inbjudningar till förhandsrealisationer både via nätet och på Indumenti i Lund. Medlemmar får också möjlighet till att boka skjortor från kommande Etonkollektioner innan de når butik.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Etons första svenska webshop

 1. Viktor Pettersson skriver:

  Tips för er som är på Arlanda lite då och då. Skjortbutiken på terminal 5, A-piren säljer alltid Etons skjortor 15% billigare jämfört med rek pris= stadspriser. Just nu har de även en stor rea med mycket Contemporary Fit till det humana priset 799:- (minst 30 modeller i alla fall)

 2. David B skriver:

  799 är fortfarande för mycket. Tycker inte Eton håller den kvalité man kan få hos andra tillverkare för samma pris.

 3. JP skriver:

  Eton är säkert bra, men håller nog med David. Handlar själv mest hos TM Lewin numera när det gäller skjortor, 4 st för 100 pund är oerhört prisvärt.

 4. Zach skriver:

  Ni kan nu hitta Eton skjortor i Sollentuna centrum.,dom har öppnat en butik full med bara Eton skjortor!!!!

 5. Leo skriver:

  Jag kan inte hålla med ovanstående. Eton, och Stenströms för den delen, håller mycket hög kvalité och jämfört med vissa andra märken, som t.ex. TM Lewin eller The Shirt Factory, är de mycket prisvärda även runt 1 000 – 1 200 kr. Helt annan kvalité, vilket både känns när man har på sig dem och syns utåt. Det är lätt att känna igen skjortor av ovanstående tveksamma kvalité, särskilt vad gäller kragen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s