Lavendel

En ny vän i färgskalan gör sig hemmastadd i garderoben. Här i T.M Lewins tappning, assisterad av Amanda Christensen.

Lavendel

Lavendel

Även min beställning från skjortmakarna.se har anlänt. Precis som Stilton innan är jag entusiastisk över det jag sett. Recension inom kort.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lavendel

 1. Per Dahlström skriver:

  Ser fram emot recensionen av skjortmakarna.se. Personligen tycker jag att deras hemsida är så avskräckande att jag aldrig ens övervägt en beställning. Det skulle dessutom vara trevligt om någon av er, som beställt från både skjortmakarna.se och tailorstore.se, kunde addera en jämförande aspekt.

  Mvh
  Per Dahlström

 2. Karl skriver:

  Fick ganska nyligen hem en skjorta från Tailorstore. Var osäker på vad jag skulle vänta mig då jag tagit alla mått själv men måste säga att jag blev positivt överaskad. Nu var det ett tyg ur deras ”Superior line” och jag tror inte man skall ens fundera på något annat vid en eventuell beställning. Skjortan som levererades efter ca 1 månad var välsittande och av till synes god kvalité. Om man jämför med exempelvis en Shirt factory skjorta, som ligger i närheten vad man landar prismässigt, är det ett bra köp så till vida att man får till mätningen. Tyvärr är sömmarna lite väl grova för att riktigt klassa in bland tungviktarna. Det är lite en fråga om vad man vill lägga pengarna på.

 3. ryssen skriver:

  Denna gång var kombinationen riktigt lyckad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s