Ekipera din drönarinna

Det omvända är mer regel än undantag. Kvinnor köper ideligen kläder till sina män. I många fall en räddare för den stackars stilvilsne mannens garderob. I andra fall något hämmande för utvecklandet av en egen stil.

Dock har jag med tiden konstaterat att det är ganska trevligt att inhandla plagg jag själv tycker bra om till min kvinna. Det händer inte besvärande ofta, och sker framförallt i samband med födelsedag och jul, men då och då händer det även när andan faller på. Skor, handväskor, kjolar, kappor och accessoarer är exempel på saker som hittills fallit i god jord.

Var dock förvissad om att först och främst ha god koll på vad din dam föredrar stilmässigt, och ta för allt i världen reda på hennes storlek. Att i överraskningssyfte pracka på någon något de för allt i världen inte vill bära, är en större björntjänst än att inte köpa något alls. Jag vet själv att det exempelvis är ganska otacksamt att köpa kläder till mig, om man inte vet vad jag vill ha. Tag rent av en bild på ditt planerade köp om du är osäker, visa det och fråga vad hon tycker om det.

Troligt nästa köp till fru Mulliner, hösthatt i tweed

Troligt nästa köp till fru Mulliner, hösthatt i tweed

Nu föreslår jag inte att sveriges män unisont skall ge sig ut för att shoppa damkläder, men med tiden kommer ni sannolikt se ett och annat plagg ni gärna skulle se på er kvinna. Se då till att köpa det till henne. Det är många gånger mycket uppskattat.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ekipera din drönarinna

  1. Jakob skriver:

    Detta har inget med inlägget att göra, tänkte bara tipsa om att det på tisdag är International Suit-Up Day, något som kanske borde uppmärksammas i bloggen? Många svenskar känner säkert inte till att det är den dagen, något The Drones Club kan vara med att ändra på. På min arbetsplats var det turligt nog ett antal som gick runt och tipsade om detta i går.

    Naturligtvis betyder detta att vi kommer att få se många dåligt sittandes kostymer eller varför inte kostym tillsammans med joggingskor. Kanske kan The Drones Club rädda några män från detta genom att komma med några tips inför dagen?

    Samtidigt kan detta vara dagen då många framtida drönare som ännu inte känner att de vågar gå klädda som de vill vågar ta ett första steg mot att dagligen våga klä sig efter det klassiska herrmodet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s