Höstlager

Morgnarna är friska och svala, vilket gör att allt fler plagg ur höstgarderoben får lämna galgen och förvaringens mörker för att möta en ny säsong.

Tweed och bomullsrock

Tweed och bomullsrock

Vidare genererade ett mått av beställningsproblematik viss mailkorrespondens med T.M. Lewin. På sant engelskt manér ursäktade företaget bristerna i sin webtjänst. Undertecknad försågs även utan omsvep, efter artig förfrågan, med viss prismildring att nyttja vid nästa beställning. Ytterligare ett led i konsten att med små medel behålla sina kunder, och rent av generera ännu fler.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Höstlager

 1. Fredrik skriver:

  Mycket trevligt! Jag blir bara mer och mer sugen på att beställa ett par skor från TM Lewin. Du får gärna meddela hur storlekarna är, det har ju tidigare sagts att de är ganska små… Jag har ett par Rockport i storlek 10w, så jag tippar på att det motsvarar storlek 10,5 i UK. Fick iaf svaret från TM L att US 10,5 = UK 11.
  Framtiden får utvisa 🙂

  • laphroaigman skriver:

   Du, dubbelkolla det där med storlekarna. Den info jag sett tidigare är att förhållandet är det motsatta; dvs att UK 10,5 motsvarar US 11-11,5.

 2. Fredrik skriver:

  Framtiden kommer ibland snabbare än man kan tro 😉
  De skor som jag var intresserad av fanns inte i varken 10,5 eller 11… So no shoes for me… 😦

 3. LG skriver:

  Jag kan tipsa om att söka på ”T.M. Lewin promotion code” på google. Jag lyckades hitta en som gav mig 20% prisavdrag nu när jag beställde häromdagen. Det blev för övrigt min första beställning, en slimfitskjorta som är tänkt att tas in lite extra när den väl kommer fram. Förhoppningsvis blir resultatet bra och till ett vettigt pris som motiverar fler beställningar.

 4. Karl skriver:

  Jag har nu läst igenom så gott som hela historiken i denna blogg. Det har tagit mig närmare 2 kvällar och ta mig tusan, det har varit högkvalitativ läsning.
  Följde Cafébloggen ”En ung gentleman” så länge den fanns och jag uppskattade det som skrevs till stor del.
  Nu har jag hittat ett alternativ som förmedlar hela paketet så att säga.
  Riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s