Globalt drönarvåld

Vi drönare finns över hela världen. Mer eller mindre medvetna om varandras existens verkar vi unisont för bevarandet av klassisk stil, tillintetgörandet av Crocssandalens existens och uppläxandet av dess bärare.

Nyhetskanalen.se...

Nyhetskanalen.se...

Fick han till slut nog?

Fick han till slut nog?

Rubriken har tyvärr en mindre glamourös bakgrund, vilken föranleder en helt annan debatt.

Dagens kommentar för övrigt, om min bröstnäsduk: ”-Åhåå, har du Två slipsar idag?” Ibland tycker jag nästan synd om obildade svenska män.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Globalt drönarvåld

 1. Claude d'Alexandre skriver:

  ”-Åhåå, har du Två slipsar idag?”

  Ja, vad ska man säga? Eller göra? Man kan väl bara hoppas, att bloggar och vårt eget goda föredöme ger den svenske mannen den bildning i ämnet han så uppenbarligen behöver.

  Som kuriosa måste jag nämna att jag för ett par år sedan, någon gång i övre tonåren skulle jag tro, sprang på en vän som, liksom jag själv, alltid strävade efter att vara välklädd. Jag kommenterade hans bröstnäsduk (rödmönstrad paisley eller någonting åt det hållet), vilken gjorde ett snyggt intryck, även om vikningen tycktes vara lite konstig (väldigt triangulär). Jag blev till min förvåning upplyst om att han, då han inte hade några bröstnäsdukar, hade tagit en tunn slips och stoppat ner i bröstfickan…

  • Archibald skriver:

   Tanken med en slips har faktiskt slagit mig någon gång. Dock har det stannat vid en tanke då det oftast blir väldigt mycket tyg att förvara i bröstfickan.

   Däremot har jag tillvarkat egna näsdukar av saker som dukningsservetter i tilltalande kulörer, till vackra tyger jag hittat. Det är mycket svårt att hitta en näsduk i exempelvis ull med något grövre struktur. Trevligt att ha till tweed.

   Klipp helt enkelt en kvadrat i önskad storlek. Rulla, nåla och sy kanterna för hand. Möjligheterna är oändliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s