Takin’ Care Of Business

Semestern är över och som den ”byråkrat” jag är har jag återvänt till mitt kontor. Dagen till ära klär jag mig i blått och brunt i olika nyanser med blått som bas och brunt som accentfärg. På bilden syns kostymens diskreta fiskbensmönster dåligt och det bruna bältet och skorna av Oxfordmodell inte alls.

Brown and Blue

Brown and Blue

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s