En hårfin gräns

En egen personlig stil, vad är det egentligen? Åsikterna är sannolikt näst intill lika många som stilarna, och enligt min mening finns ingen enda entydig definition.

Tanken slog mig när jag läste ett inlägg om solglasögon i Manolo här om dagen. Några få rader som visserligen bekräftade min egen åsikt, men som ändå blev den utlösande faktorn till att jag nu tillfälligt lagt min nyförälskelse Persol på hyllan (eller i fodralet iaf.), till förmån för ett annat fynd jag gjorde tidigt i våras.

Glasögon med bruna bågar, lätt sköldpaddsmönstrade, tillsammans med bruna skor. Det är snyggt. Det är visserligen ingen nyhet, men på något vis får känslan en nytändning när det ses i skrift. Olof på Manolo skall ha mycket beröm för de många trevlig saker han presenterar i sin blogg. Gränsen är dock hårfin mellan att bli vad man läser eller ser omkring sig, och att plocka valda delar, mer eller mindre medvetet och med dem bygga en egen stil.

Variation förnöjer, här i form av mörkt sköldpaddsmönster.

Variation förnöjer, här i form av mörkt sköldpaddsmönster.

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En hårfin gräns

 1. Kasper skriver:

  Var hittade du de bågarna? Riktigt snyggt!

 2. Kasper skriver:

  Vad kostar de? Verkar bara gå att få tag på i sthlm så får isf ta det nästa gång jag är där!

 3. Archibald skriver:

  Jag köpte mina på Ur & Penn i Linköping. Ordinarie pris var ca 750:- om jag minns rätt. Reapriset betydligt lägre. Detta var någon gång i mars nu i år.

 4. Kasper skriver:

  ok, får väl ta en titt i de lokala ur&penn butikerna! Tack så otroligt för snabba svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s