Min feta italienska vän

Jag har på prov inlett en tveksam italiensk bekantskap. Ena stunden trivs vi riktigt bra tillsammans, nästa upplever jag den omfångsrika vännen likt en fotboja som diskret smugit sig upp till handleden. En knepig samvaro. Vårt umgänges framtid är oviss.

Du och jag Armani?

Du och jag Armani?

Dagens låttitel: ”Girls don’t always wanna have fun”

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Min feta italienska vän

 1. Markgreven skriver:

  Udda urverk, lite som att bära en Moraklocka i en mes på ryggen. Tacka vet jag Cartier, stil – elegans – smidighet.

 2. andersonchris skriver:

  det funkar men moderna ur är ganska fula.

  Köp några schweiziska vintage-ur på tradera … snyggt, billigt och ovanligt.

 3. fashionbycsn skriver:

  jag vet inte riktigt vad jag tycker, det är både snyggt och inte, svårt alltså känns mest som att den bryter lite för mycket mot de övriga även om det också ger ett coolt intryck!

 4. Martin skriver:

  Jag är lite tveksam till designers som i vanliga fall gör kläder eller bilar etc som bestämmer sig för att ge sig på att göra klockor. Jag är av den skolan att urverket ska vara av hög kvalitet, och det vette tusan om Armani, Gucci etc verkligen kan leverera det. Antingen tycker jag man köper ett riktigt kvalitetsur, typ Tissot, Certina, Omega, eller så köper man ett par billiga klockor så man har möjlighet att variera sig lite. Mellantinget, dvs en något dyrare klocka men vars kvalitet inte motsvaras av priset känns lite onödigt.

  Själv bär jag ett guldur från Tissot, som min far fått för ”nit och redlighet i rikets tjänst”. Skulle nog aldrig lägga så mycket pengar på en klocka själv, men det handlar ju om prioriteringar.

 5. Mr P skriver:

  Nu hör jag av mig efter flera turer på sidan,men nu var det en typ av artiklar jag gärna vill se mer utav.. Italiensk-fräscht och lite vågat,men ändå stilfullt.

  Annars finns det inte mycket att hålla på klaga sig över, fortsätt underhåll oss ni..

  Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s