Ny vecka

Då jag av olika skäl inte är vidare aktiv i bloggen under helgerna, kan jag bara konstatera att jag missat en omfattande diskussion under dagarna som gått. Det ser lovande ut att ni, våra kära läsare och gäster nu på senare tid börjat ta tillfället i akt att verkligen debattera och diskutera era åsikter i kommentarsfälten. Det är ett av bloggens huvudsyftyen. Utan diskussion utgör bloggen envägskommunikation, vilken för det mesta är fruktlös.

Vi eftersträvar välmotiverad, underbyggd argumentation. Så länge debatten bygger på denna grund, och inte utgörs av ogenomtänkt pajkastning, är jag strålande nöjd med er insats. Drönare, som gäster.

Vad det gäller bloggens sammansättning och utformning rörande innehåll och ämnen, kan jag konstatera att den tydligen attraherar en relativt bred publik. Vi strävar inte efter att rikta oss till någon specifik målgrupp, däremot att individer, Drönare, ur olika målgrupper hittar en gemensam nämnare i The Drones Club. Alla enskilda besökares åsikter, oavsett riktning, är viktiga för diskussionen, men sällan eller aldrig avgörande för helheten.

Drönarklubben är en samling viljestarka individualister, med det gemensamma intresset av stil. Stil är det individen gör den till, och i mitt tycke därmed inte heller enhetlig. Det är ett av Drönarklubbens karaktärsdrag, och dess styrka. Att vi sedan gemensamt strävar mot ett mer välklätt sverige, har förhoppningsvis inte undgått någon. Vi raljerar friskt, godtyckligt och med inlevelse över saker som upprör oss i tillvaron, alla med sin egen infallsvinkel på problematiken.

Jag skriver återigen helt och hållet mina egna åsikter, det är inte givet att de utgör den allmänt rådande uppfattningen i The Drones Club. Dock vågar jag gissa att jag inte är ute på helt fel spår, generellt. Välkomna till en ny vecka med The Drones Club.

Drönarfrukost

Drönarfrukost

Det här inlägget postades i Livsstil, Stil, The Drones Club och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny vecka

  1. Archibald skriver:

    Ja, det ligger ju något i det.

    Dock hoppas jag vi framför dessa åsikter nyanserat, med underbyggda argument.

    En grundläggande skillnad mellan pajkastning/ogrundat tyckande och argumentativt, motiverat tyckande.

    Vi är ett kollektiv, med en strävan mot samma mål. Dock även olika personer, med de variationer det medför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s