Brooks Brothers nya katalog

Jag är otroligt svag för amerikanska Brooks Brothers. Varje gång en vän åker över till statern ber jag honom plocka upp skjortor ifrån BB till mig. För mig representerar BB essensen av preppy och amerikanskt östkustmode. En del skulle nog protestera emot den beskrivningen och istället vilja lyfta fram t ex J.Press och Polo Ralph Lauren men för mig är det Brooks Brothers.

Nu har deras höstkatalog kommit ut och jag faller förstås pladask för den varma höstkänslan (se t ex s. 3, s. 22 och s. 30).

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s