Köpa Eton-skjortor på nätet

Personligen är jag ingen stor anhängare av Eton-skjortor. I min ögon är de ganska mediokra skjortor som trots det bättre tyget inte motiverar priset.

En Etonskjorta kostar ungefär lika mycket som en skjorta ifrån Hilditch & Key eller en ifrån Turnbull & Asser men kvalitet håller i mina ögon inte samma nivå.

Men för den som står kvar lojalt vid sitt gamla skjortmärke går de att köpa online ifrån http://www.etonshirts.co.uk. I Sverige kan Eton-skjortor köpas hos Eton Store Lund.

Se även ”Inte kan man väl beställa skjortor på nätet?

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Köpa Eton-skjortor på nätet

 1. Marthias Parkhagen skriver:

  Absolut är Eton-skjortor dyra men enligt mig är det klart värt priset!

  Snygga, bra kvalitet och i banbrytande gällande mode!

  Under septmebr kan du också köpa Eton-skjortor online från http://www.etoncorner.se (Svensk återförsäljare)!

 2. Leif Petersson skriver:

  forsokte precis ga in pa http://www.etoncorner.se men det funkade ju inget vidare 😦

 3. Koen de Jong skriver:

  Det är var man kan köpa Eton Shirts:

  http://www.etonshirts.co.uk

 4. Pontus skriver:

  Hej!

  Var precis inne på http://www.etoncorner.com och beställde, svensk åf med klanderfri hemsida/shop!

 5. Fredrik skriver:

  Jag har två frågor till Eton som jag inte får svar på
  1. Vad är det för kemikalier som tillsätts för att skapa den sk strykfria skjortan?
  2. Med vilka kemikaler binder man fast det ämne som skapar den strykfria skjortan?

  Jag vet inte vad det är för kemikalier man använder men är det en bipolär molekyl (för en strykfria effekten), finns det indikationer på att kemikalien samverkar med cellmembranet. Effekten är att en kanal öppnas för transport av andra ämnen som INTE ska komma in i cellen. (Det är så mjukmedel fungerar)

  Så, jag avstår tillsvidare för Eton Skjortor

 6. Magnus skriver:

  Det finns en sajt för eton skjortor som heter
  http://www.skjortakuten.se/se/grp/eton-skjortor.php

  De verkar ha bra priser och är seriösa då de drivit försäljning av kläder sedan 1993.

 7. Patrick skriver:

  Hej,

  En gammal post, men jag råkade hamna inn på denna, och vill gärna dela med min erfarenhet också. Jag har i nästan 8 år använt etonskjortor, och varit nöjd med deras kvalite, dock inte alltid designen. Jag tycker personligen att en skjorta kan kosta runt tusenlappen men då skall det vara riktig bra kvalite. Gussie, jag håller med dig om att Eton tyvärr inte alltid lever upp till detta.

  En kollega till mig introducerade mig nyligen till ett klädesmerke som heter Ernestomorretta, och jag provade först med ett par skjortor därifrån, och jag måste säga – vilken skillnad, äkta italienskt hantverk och användandet av egyptiskt bomull ifrån Giza, samt har jag lite bättre samvete nu också för att dom använder bara naturlig odlad bomull. Jag kan rekommendera eton användare om att prova Ernesto’s skjortor på http://www.ernestomoretta.se

  • Archibald skriver:

   Intressant. Tack för tipset.

  • Oskar skriver:

   Det lät väldigt spännande, tills jag såg att det var ännu ett nordiskt företag med tillverkning i Turkiet. Det kan dock vara värt de 1100-1400 kr som skjortorna kostar, men det känns lite onödigt att köra det gamla ”italienska skjortor-knepet”. Ungefär som att verkligheten inte duger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s