Second hand inköp

Ett bra sätt att förbättra garderoben på utan att tömma plånboken är att hålla ett öga på second hand affärerna i sin stad. Framförallt kavajer kan man med fördel shoppa second hand. Många lämnar ifrån sig knappt använda kavajer till välgörenhet eftersom, ja, de knappt använder kavaj i vardagen. Dessa säljs sedan ofta för mindre än en hundring.

Idag plockade jag t ex upp en seersuckerkavaj ifrån Oscar Jacobsson för en femtiolapp på Röda Korset. Tidigare har jag gjort lika stora fynd. Det händer inte varje gång, men tittar man in på sina lokala second hand-affärer regelbundet så hittar man ett par fynd varje år.

Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s