Träning så som det anstår en drönare

Att vara drönare handlar inte bara om att dricka whisky och röka cigarr. Dagens drönare måste dessutom hålla sig i trim. Förvisso behöver man knappast vara någon elitidrottsman för att klä i tweed – men en viss smärthet är att föredra om kläderna ska sitta snyggt.Vilka idrotter är då snyggast att utöva?

Bränn kalorier på drönarvis!

Bränn kalorier på drönarvis!

- Fäktning. Den kanske mest traditionstyngda drönarsporten av alla. Graciöst rörelsemönster och en tilltalande estetik. Dessutom ger det extrem vad-, balans- och koordinationsträning.
- Tennis. En sport som håller på att proletariseras, främst av mindre eleganta stjärnor såsom Rafael Nadal. Men den lokala tennisklubben kan fortfarande hålla en hög stilnivå.
- Badminton. Mjukare rörelser än i tennis, men ändå ordentligt utmattande. Tempot kan stundtals vara obarmhärtigt. Kan med vidtagen försiktighet även utövas med en gin&tonic i handen, från varsin djup fåtölj.

Rodd, cricket, hästpolo och i viss mån även rugby är naturligtvis fantastiskt trevliga sporter, men möjligheten att utöva dem i Sverige är ytterst begränsat. När det gäller crocket, skytte och golf anser jag inte detta vara tillräckligt ansträngande för att motionera bort såväl sprit och rök som ost och bacon, men därmed inte sagt att de inte bör utövas. 

Den som har egna förslag på dröniga sporter är naturligtvis välkommen med dessa.

Toodle-oo,
Stilton

About these ads
Det här inlägget postades i Livsstil, Stil, The Drones Club och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Träning så som det anstår en drönare

 1. Mr. Tweed skriver:

  Dear Stilton,
  Although a nice British cut tweed jacket reduces your visual body weight by several pounds, I quite agree with your intentions.

  To the list I would like to add general equestrian activities. Riding a horse is a remarkably aerobic activity, and can still be performed without removing your tweed jacket. Gives you a strong back and an improved posture too.

  Fly fishing should indeed be added to your list of low impact sports. A true challenge for both body and mind.

  Yours,
  Mr. Tweed

 2. Peter skriver:

  Håller med herrn ovan att ridning är en ytterst utmärkt sport! För den som befinner sig i Stockholm är rodd absolut inte en svårtillgänglig sport! SRF på Djurgården har eminenta resurser för såväl nybörjare som den mer engagerade roddaren..

  Sporten utövas även flitigt på landets internatskolor!

 3. Archibald skriver:

  Dear Mr. Tweed

  I just want to show my appreciation for your addition of Fly fishing to the list.

  Hopefully, one day or another, I will post a text with my own experiences of the subject. I have been a keen flyfisher since the age of ten.

  With kind regards

  /Archibald Mulliner

 4. Kim skriver:

  En cricketmatch kan pågå i flera dagar och byten av spelare under en match får endast genomföras då en annan spelare blir skadad. Möjligheterna vad en avbytare i cricket kan sysselsätta sig med i en fåtölj ett par soliga dagar på den brittiska landsorten är oändliga.

  Mvh

  /Kim

 5. Oskar skriver:

  För drönare som gillar ett högra tempo än ovan nämnda racketsporterna kan jag varmt rekommendera en av mina egna favoritsporter, squash. Squash är fruktansvärt roligt och tack vare att det finns bollar som är olika mjuka och reglerna enkla kan man även som nybörjare ha väldigt roligt på en gång!

 6. Oskar skriver:

  Högre tempo är nog fel ordval, ett annat tempo stämmer nog bättre.

 7. leif skriver:

  what about ”the noble art of selfdefense”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s