Drönare – åk till Vingåker!

Karl Oskar Källsner - drönarens bästa vän

Karl Oskar Källsner - drönarens bästa vän

Som drönare är det lätt att i Sverige få en känsla av hemlöshet. En känsla av att ingen klädesbutik tar drönarens excentriska behov på allvar – och några affärer speciellt inriktade på det tämligen köpstarka marknadssegmentet drönare har inte stått att finna. Tills nu.

Inte nog med att Tweed Country Sports har en fantastisk slogan: ”The best of British style country clothing, footwear and equipment”. Inte nog med att deras showroom vid Vingåkers golfbana verkar kunna bli en ny favoritdestination för Land Rovern. Dessutom har företaget lanserats på internet genom en fantastisk hemsida. Den kunnige krönikören Mr. Tweed, de generösa stiltipsen och den utlovade webshoppen gör att detta mycket väl kan bli den genomsnittlige drönarens efterlängtade hemmaplan. En länk till The Drones Club gör dessutom undertecknad än mer entusiastisk.

”Growing increasingly tired of ‘functional’ plastic clothing, Karl Oskar Källsner now wants to dress shooters, riders, flyfishers and golfers in tweed”, står det i pressmeddelandet. Oerhört lovande, anser The Drones Club och ser fram emot en lång och ljus framtid med Tweed Country Sports.

/Stilton

About these ads
Det här inlägget postades i Stil och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Drönare – åk till Vingåker!

  1. fredrik skriver:

    hur är det med pressning? Jag akickar ett utdrag om pressning till er någon gång.

  2. fredrik skriver:

    ops fel tråd :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s